Τμήματα

Η Καρολίνα Κολλιού εμπιστεύεται και ακολουθεί το αγγλικό σύστημα Imperial Society of Teachers of Dancing στο κλασικό μπαλλέτο αλλά και στον μοντέρνο χορό, αφού πιστεύει οτι είναι ό,τι πιο ασφαλές αλλά και δημιουργικό για τα μικρότερα παιδιά, ενώ συγχρόνως επιτυγχάνεται μια υγιής σωματική ανάπτυξη και ένα δυνατό μυοσκελετικό σύστημα.

Οι πιο διακεκριμένοι χορογράφοι, καθηγητές και εξεταστές του I.S.T.D., έχουν δημιουργήσει συγκεκριμένη ύλη ασκήσεων, η οποία χωρίζεται στα επίπεδα:

Primary, Grade 1 έως Grade 6, Intermediate Foundation, Intermediate, Advance 1 και Advance 2.

Κάθε επίπεδο έχει κατώτατο όριο ηλικίας, με στόχο την αποφυγή τραυματισμών στις ευαίσθητες ηλικίες, καθώς και την κατάλληλη και απαραίτητη μυική ενδυνάμωση με στόχο τα ανώτερα επίπεδα Intermediate, Advance 1 και Advance 2.

Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να δουλεύουν την ύλη του επιπέδου τους και να συμμετέχουν σε εξετάσεις κατακτώντας πτυχία διεθνώς αναγνωρισμένα.

Η διαδικασία αυτή είναι πολύ σπουδαία για την ψυχολογία των παιδιών καθώς επιτυγχάνουν τους στόχους τους, ανταμείβεται ο κόπος τους και ανεβαίνει η αυτοεκτίμησή τους.

Παρόλα αυτά η συμμετοχή των παιδιών στις εξετάσεις δεν είναι υποχρεωτική καθώς οι γονείς καλούνται να συζητήσουν με τους δασκάλους των παιδιών τους και να αποφασίσουν μαζί για την καλύτερη επιλογή.

Χάρτης σχολής

Στοιχεία επικοινωνίας

Κ. Δαβάκη 8, Κερατέα

ΤΚ 19001

Τηλ.: 22990 42650

Κιν.: 6972 560635

info@keepondancing.gr

 

Μενού

Σχετικά με την σχολή