Λίγα λόγια για την Καρολίνα

Η Καρολίνα Κολλιού καθηγήτρια και ιδιοκτήτρια της σχολής, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. 

Η ίδια είναι εγκεκριμένη Tutor του I.S.T.D., έχοντας την δυνατότητα να προσφέρει εντός της σχολής της «Keep on Dancing» τα επαγγελματικά πτυχία διδασκαλίας, προετοιμάζοντας τους μαθητές της κατάλληλα πέραν των πρακτικών μαθημάτων (Dance Practice in Imperial Ballet and Modern Theatre Dance) και όλων των θεωρητικών μαθημάτων που περιλαμβάνονται στην ύλη (Health and Safety, Lifespan Development, Teaching skills, Contextual Study of Dance Units).

Δίνοντας μεγάλη προτεραιότητα στην ασφαλή εκπαίδευση των παιδιών κατά τα στάδια ανάπτυξής τους, η Καρολίνα φροντίζει να ακολουθεί την εξέλιξη του χορού, τις καινούργιες μεθόδους-τεχνικές διδασκαλίας…

… προσφέροντας στους μαθητές έξτρα μαθήματα ενδυνάμωσης, stretching, Progressing Ballet Technique, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι τραυματισμοί και να αναπτύσσονται όλα τα παιδιά κερδίζοντας όλα τα οφέλη του χορού σωματικά αλλά και ψυχολογικά.

Η ίδια διδάσκει σε παιδιά και ενήλικες στην Αθήνα και την Κρήτη από το 2002. Επίσης διδάσκει Hip HopStreet Jazz με εξειδίκευση στο Locking και βασικά στοιχεία Breaking και Popping.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια με τους χορογράφους και παραγωγούς Storm, Bruce Ykanji, Jermaine Browne και Marjory Smarth στη Βιέννη.

Χάρτης σχολής

Στοιχεία επικοινωνίας

Κ. Δαβάκη 8, Κερατέα

ΤΚ 19001

Τηλ.: 22990 42650

Κιν.: 6972 560635

info@keepondancing.gr

 

Μενού

Σχετικά με την σχολή